Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Timko, I. (2024). Utjecaj primjene antioksidacijskog sredstva u fermentaciji masulja na kvalitetu destilata kruške 'Tepka' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660640
Timko, Ivan. "Utjecaj primjene antioksidacijskog sredstva u fermentaciji masulja na kvalitetu destilata kruške 'Tepka'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660640
Timko, Ivan. "Utjecaj primjene antioksidacijskog sredstva u fermentaciji masulja na kvalitetu destilata kruške 'Tepka'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660640
Timko, I. (2024). 'Utjecaj primjene antioksidacijskog sredstva u fermentaciji masulja na kvalitetu destilata kruške 'Tepka'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660640
Timko I. Utjecaj primjene antioksidacijskog sredstva u fermentaciji masulja na kvalitetu destilata kruške 'Tepka' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660640
I. Timko, "Utjecaj primjene antioksidacijskog sredstva u fermentaciji masulja na kvalitetu destilata kruške 'Tepka'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660640