master's thesis
Utjecaj primjene antioksidacijskog sredstva u fermentaciji masulja na kvalitetu destilata kruške 'Tepka'

Timko, Ivan
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Viticulture and Enology

Cite this document

Timko, I. (2024). Utjecaj primjene antioksidacijskog sredstva u fermentaciji masulja na kvalitetu destilata kruške 'Tepka' (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660640

Timko, Ivan. "Utjecaj primjene antioksidacijskog sredstva u fermentaciji masulja na kvalitetu destilata kruške 'Tepka'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660640

Timko, Ivan. "Utjecaj primjene antioksidacijskog sredstva u fermentaciji masulja na kvalitetu destilata kruške 'Tepka'." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660640

Timko, I. (2024). 'Utjecaj primjene antioksidacijskog sredstva u fermentaciji masulja na kvalitetu destilata kruške 'Tepka'', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 05 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660640

Timko I. Utjecaj primjene antioksidacijskog sredstva u fermentaciji masulja na kvalitetu destilata kruške 'Tepka' [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2024 [cited 2024 November 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660640

I. Timko, "Utjecaj primjene antioksidacijskog sredstva u fermentaciji masulja na kvalitetu destilata kruške 'Tepka'", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:660640