diplomski rad
Utjecaj jestivog omotača kitozana na kvalitetu ploda jagode

Gavranić, Dora
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Kemija

Citirajte ovaj rad

Gavranić, D. (2024). Utjecaj jestivog omotača kitozana na kvalitetu ploda jagode (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:204556

Gavranić, Dora. "Utjecaj jestivog omotača kitozana na kvalitetu ploda jagode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:204556

Gavranić, Dora. "Utjecaj jestivog omotača kitozana na kvalitetu ploda jagode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:204556

Gavranić, D. (2024). 'Utjecaj jestivog omotača kitozana na kvalitetu ploda jagode', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:204556

Gavranić D. Utjecaj jestivog omotača kitozana na kvalitetu ploda jagode [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 17.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:204556

D. Gavranić, "Utjecaj jestivog omotača kitozana na kvalitetu ploda jagode", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:204556