prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Traminac crveni (Vitis vinifera L.)
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Traminac crveni (Vitis vinifera L.)

Hajduk, Antonio
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Hajduk, A. (2016). Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Traminac crveni (Vitis vinifera L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304161

Hajduk, Antonio. "Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Traminac crveni (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304161

Hajduk, Antonio. "Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Traminac crveni (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304161

Hajduk, A. (2016). 'Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Traminac crveni (Vitis vinifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304161

Hajduk A. Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Traminac crveni (Vitis vinifera L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 29.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304161

A. Hajduk, "Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav grožđa cv. Traminac crveni (Vitis vinifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304161