Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Utjecaj postupka prerade na sadržaj bioaktivnih spojeva u prahu maline
U: 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova. / Carović-Stanko, Klaudija; Širić, Ivan (ur.). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. str. 380-384. urn:nbn:hr:204:162155


Citirajte ovaj rad

Galić, A., Pliestić, S., Đurić, S., Dujmović, M., Voća, S. i Šic Žlabur, J. (2023). Utjecaj postupka prerade na sadržaj bioaktivnih spojeva u prahu maline. U K. Carović Stanko, (Ur.), I. Širić, (Ur.), 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova (str. 380-384). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162155

Galić, Ante, et al. "Utjecaj postupka prerade na sadržaj bioaktivnih spojeva u prahu maline." 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, Ur. Klaudija Carović Stanko, Ur. Ivan Širić, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023, str. 380-384. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162155

Galić, Ante, Stjepan Pliestić, Sebastian Đurić, Mia Dujmović, Sandra Voća i Jana Šic Žlabur. "Utjecaj postupka prerade na sadržaj bioaktivnih spojeva u prahu maline." U 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, 380-384. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. Citirano 29.11.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162155

Galić, A., et al. (2023) 'Utjecaj postupka prerade na sadržaj bioaktivnih spojeva u prahu maline', u Carović Stanko, K. (ur.), Širić, I. (ur.), 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, str. 380-384. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162155 (Datum pristupa: 29.11.2024.)

Galić A, Pliestić S, Đurić S, Dujmović M, Voća S, Šic Žlabur J. Utjecaj postupka prerade na sadržaj bioaktivnih spojeva u prahu maline. U: K. Carović Stanko, ur., I. Širić, ur. 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet; 2023. Str. 380-384. [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162155

A. Galić, S. Pliestić, S. Đurić, M. Dujmović, S. Voća i J. Šic Žlabur, "Utjecaj postupka prerade na sadržaj bioaktivnih spojeva u prahu maline", 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova, K. Carović Stanko i I. Širić, Ur. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162155 [Citirano: 29.11.2024.]