Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport
Citirajte ovaj rad
Vukoje, I. (2016). Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798
Vukoje, Ivana. "Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798
Vukoje, Ivana. "Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798
Vukoje, I. (2016). 'Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 23.03.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798
Vukoje I. Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 23.03.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798
I. Vukoje, "Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798