prikaz prve stranice dokumenta Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja

Vukoje, Ivana
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport

Cite this document

Vukoje, I. (2016). Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798

Vukoje, Ivana. "Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798

Vukoje, Ivana. "Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798

Vukoje, I. (2016). 'Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 17 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798

Vukoje I. Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2020 October 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798

I. Vukoje, "Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798