University of Zagreb Faculty of Agriculture Sustainable Technologies and Renewable Energy Sources
Cite this document
Vukoje, I. (2016). Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798
Vukoje, Ivana. "Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798
Vukoje, Ivana. "Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798
Vukoje, I. (2016). 'Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 05 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798
Vukoje I. Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2024 November 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798
I. Vukoje, "Kvalitativna svojstva cvatova gerbera tretirana različitim temperaturama i načinima sušenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:215798