diplomski rad
Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte ´Sauvignon bijeli´ u uvjetima Vinogorja Zelina

Bezjak, Matej
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Bezjak, M. (2024). Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte ´Sauvignon bijeli´ u uvjetima Vinogorja Zelina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:379284

Bezjak, Matej. "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte ´Sauvignon bijeli´ u uvjetima Vinogorja Zelina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:379284

Bezjak, Matej. "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte ´Sauvignon bijeli´ u uvjetima Vinogorja Zelina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:379284

Bezjak, M. (2024). 'Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte ´Sauvignon bijeli´ u uvjetima Vinogorja Zelina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:379284

Bezjak M. Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte ´Sauvignon bijeli´ u uvjetima Vinogorja Zelina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:379284

M. Bezjak, "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte ´Sauvignon bijeli´ u uvjetima Vinogorja Zelina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:379284