Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Bezjak, M. (2024). Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte ´Sauvignon bijeli´ u
uvjetima Vinogorja Zelina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:379284
Bezjak, Matej. "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte ´Sauvignon bijeli´ u
uvjetima Vinogorja Zelina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:379284
Bezjak, Matej. "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte ´Sauvignon bijeli´ u
uvjetima Vinogorja Zelina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:379284
Bezjak, M. (2024). 'Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte ´Sauvignon bijeli´ u
uvjetima Vinogorja Zelina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:379284
Bezjak M. Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte ´Sauvignon bijeli´ u
uvjetima Vinogorja Zelina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:379284
M. Bezjak, "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte ´Sauvignon bijeli´ u
uvjetima Vinogorja Zelina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:379284