University of Zagreb Faculty of Agriculture Viticulture and Enology
Cite this document
Bezjak, M. (2024). Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte ´Sauvignon bijeli´ u
uvjetima Vinogorja Zelina (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:379284
Bezjak, Matej. "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte ´Sauvignon bijeli´ u
uvjetima Vinogorja Zelina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:379284
Bezjak, Matej. "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte ´Sauvignon bijeli´ u
uvjetima Vinogorja Zelina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:379284
Bezjak, M. (2024). 'Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte ´Sauvignon bijeli´ u
uvjetima Vinogorja Zelina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 02 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:379284
Bezjak M. Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte ´Sauvignon bijeli´ u
uvjetima Vinogorja Zelina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2024 [cited 2024 October 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:379284
M. Bezjak, "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte ´Sauvignon bijeli´ u
uvjetima Vinogorja Zelina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:379284