Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Hranidba životinja
Citirajte ovaj rad
Linić, N. (2024). Utjecaj kratkoročnog dodavanja magnezija na kvalitetu mesa junadi (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:174216
Linić, Nikola. "Utjecaj kratkoročnog dodavanja magnezija na kvalitetu mesa junadi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:174216
Linić, Nikola. "Utjecaj kratkoročnog dodavanja magnezija na kvalitetu mesa junadi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:174216
Linić, N. (2024). 'Utjecaj kratkoročnog dodavanja magnezija na kvalitetu mesa junadi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 30.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:174216
Linić N. Utjecaj kratkoročnog dodavanja magnezija na kvalitetu mesa junadi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 30.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:174216
N. Linić, "Utjecaj kratkoročnog dodavanja magnezija na kvalitetu mesa junadi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:174216