Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Višić, Z. (2024). Promjene u pasminskom sastavu goveda na području Šibensko-kninske županije nakon ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:174335
Višić, Zvonimir. "Promjene u pasminskom sastavu goveda na području Šibensko-kninske županije nakon ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:174335
Višić, Zvonimir. "Promjene u pasminskom sastavu goveda na području Šibensko-kninske županije nakon ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:174335
Višić, Z. (2024). 'Promjene u pasminskom sastavu goveda na području Šibensko-kninske županije nakon ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:174335
Višić Z. Promjene u pasminskom sastavu goveda na području Šibensko-kninske županije nakon ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 27.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:174335
Z. Višić, "Promjene u pasminskom sastavu goveda na području Šibensko-kninske županije nakon ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:174335