prikaz prve stranice dokumenta Tehnologija proizvodnje i karakteristike maslaca
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnologija proizvodnje i karakteristike maslaca

Klindić, Arijana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Klindić, A. (2023). Tehnologija proizvodnje i karakteristike maslaca (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:025043

Klindić, Arijana. "Tehnologija proizvodnje i karakteristike maslaca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:025043

Klindić, Arijana. "Tehnologija proizvodnje i karakteristike maslaca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:025043

Klindić, A. (2023). 'Tehnologija proizvodnje i karakteristike maslaca', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:025043

Klindić A. Tehnologija proizvodnje i karakteristike maslaca [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 26.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:025043

A. Klindić, "Tehnologija proizvodnje i karakteristike maslaca", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:025043