Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Klindić, A. (2023). Tehnologija proizvodnje i karakteristike maslaca (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:025043
Klindić, Arijana. "Tehnologija proizvodnje i karakteristike maslaca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:025043
Klindić, Arijana. "Tehnologija proizvodnje i karakteristike maslaca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:025043
Klindić, A. (2023). 'Tehnologija proizvodnje i karakteristike maslaca', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:025043
Klindić A. Tehnologija proizvodnje i karakteristike maslaca [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 26.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:025043
A. Klindić, "Tehnologija proizvodnje i karakteristike maslaca", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:025043