Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Čevra, M. (2024). Clostridium tyrobutyricum u mlijeku i kasno nadimanje sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:596077
Čevra, Marija. "Clostridium tyrobutyricum u mlijeku i kasno nadimanje sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:596077
Čevra, Marija. "Clostridium tyrobutyricum u mlijeku i kasno nadimanje sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:596077
Čevra, M. (2024). 'Clostridium tyrobutyricum u mlijeku i kasno nadimanje sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:596077
Čevra M. Clostridium tyrobutyricum u mlijeku i kasno nadimanje sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 27.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:596077
M. Čevra, "Clostridium tyrobutyricum u mlijeku i kasno nadimanje sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:596077