diplomski rad
Utjecaj inaktivnih kvasaca na aromatski profil sorte 'Pošip'

Atlija, Jure
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Atlija, J. (2024). Utjecaj inaktivnih kvasaca na aromatski profil sorte 'Pošip' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:985949

Atlija, Jure. "Utjecaj inaktivnih kvasaca na aromatski profil sorte 'Pošip'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:985949

Atlija, Jure. "Utjecaj inaktivnih kvasaca na aromatski profil sorte 'Pošip'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:985949

Atlija, J. (2024). 'Utjecaj inaktivnih kvasaca na aromatski profil sorte 'Pošip'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:985949

Atlija J. Utjecaj inaktivnih kvasaca na aromatski profil sorte 'Pošip' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 18.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:985949

J. Atlija, "Utjecaj inaktivnih kvasaca na aromatski profil sorte 'Pošip'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:985949