disertacija
Utjecaj različitih tretmana maceracije na koncentraciju aromatskih i fenolnih spojeva, bioaktivna i senzorna svojstva vina sorte 'Malvazija istarska' (Vitis vinifera L.)

Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Bestulić, E. (2024). Utjecaj različitih tretmana maceracije na koncentraciju aromatskih i fenolnih spojeva, bioaktivna i senzorna svojstva vina sorte 'Malvazija istarska' (Vitis vinifera L.) (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:731737

Bestulić, Ena. "Utjecaj različitih tretmana maceracije na koncentraciju aromatskih i fenolnih spojeva, bioaktivna i senzorna svojstva vina sorte 'Malvazija istarska' (Vitis vinifera L.)." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:731737

Bestulić, Ena. "Utjecaj različitih tretmana maceracije na koncentraciju aromatskih i fenolnih spojeva, bioaktivna i senzorna svojstva vina sorte 'Malvazija istarska' (Vitis vinifera L.)." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:731737

Bestulić, E. (2024). 'Utjecaj različitih tretmana maceracije na koncentraciju aromatskih i fenolnih spojeva, bioaktivna i senzorna svojstva vina sorte 'Malvazija istarska' (Vitis vinifera L.)', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 10.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:731737

Bestulić E. Utjecaj različitih tretmana maceracije na koncentraciju aromatskih i fenolnih spojeva, bioaktivna i senzorna svojstva vina sorte 'Malvazija istarska' (Vitis vinifera L.) [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 10.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:731737

E. Bestulić, "Utjecaj različitih tretmana maceracije na koncentraciju aromatskih i fenolnih spojeva, bioaktivna i senzorna svojstva vina sorte 'Malvazija istarska' (Vitis vinifera L.)", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:731737