Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka
Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 62 (2020), 1; 15-21. https://doi.org/10.33128/k.62.1.2

Vranić, Marina; Bošnjak, Krešimir; Mašek, Tomislav; Starčević, Kristina; Lukšić, Božica; Kiš, Goran; Stjepčević, Lucija

Citirajte ovaj rad

Vranić, M., Bošnjak, K., Mašek, T., Starčević, K., Lukšić, B., Kiš, G. i Stjepčević, L. (2020). Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka. Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 62. (1), 15-21. doi: 10.33128/k.62.1.2

Vranić, Marina, et al. "Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka." Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, vol. 62, br. 1, 2020, str. 15-21. https://doi.org/10.33128/k.62.1.2

Vranić, Marina, Krešimir Bošnjak, Tomislav Mašek, Kristina Starčević, Božica Lukšić, Goran Kiš i Lucija Stjepčević. "Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka." Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme 62, br. 1 (2020): 15-21. https://doi.org/10.33128/k.62.1.2

Vranić, M., et al. (2020) 'Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka', Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 62(1), str. 15-21. doi: 10.33128/k.62.1.2

Vranić M, Bošnjak K, Mašek T, Starčević K, Lukšić B, Kiš G, i sur.. Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka. Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme [Internet]. 2020. [pristupljeno 27.05.2024.];62(1):15-21. doi: 10.33128/k.62.1.2

M. Vranić, et al., "Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka", Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, vol. 62, br. 1, str. 15-21, 2020. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:670314. [Citirano: 27.05.2024.]