Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina
Glasnik Zaštite Bilja, 44. (2021), 5.; 68-74. https://doi.org/10.31727/gzb.44.5.9


Citirajte ovaj rad

Tuščić, V., Preiner, D., Andabaka, Ž., Stupić, D., Marković, Z., Jagatić Korenika, A. M. ... Jeromel, A. (2021). Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina. Glasnik Zaštite Bilja, 44.. (5.), 68-74. doi: 10.31727/gzb.44.5.9

Tuščić, Valentina, et al. "Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina." Glasnik Zaštite Bilja, vol. 44., br. 5., 2021, str. 68-74. https://doi.org/10.31727/gzb.44.5.9

Tuščić, Valentina, Darko Preiner, Željko Andabaka, Domagoj Stupić, Zvjezdana Marković, Ana Marija Jagatić Korenika, Iva Šikuten, Petra Štambuk, Ivana Tomaz i Ana Jeromel. "Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina." Glasnik Zaštite Bilja 44., br. 5. (2021): 68-74. https://doi.org/10.31727/gzb.44.5.9

Tuščić, V., et al. (2021) 'Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina', Glasnik Zaštite Bilja, 44.(5.), str. 68-74. doi: 10.31727/gzb.44.5.9

Tuščić V, Preiner D, Andabaka Ž, Stupić D, Marković Z, Jagatić Korenika AM, i sur.. Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina. Glasnik Zaštite Bilja [Internet]. 2021. [pristupljeno 16.10.2024.];44.(5.):68-74. doi: 10.31727/gzb.44.5.9

V. Tuščić, et al., "Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina", Glasnik Zaštite Bilja, vol. 44., br. 5., str. 68-74, 2021. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:974901. [Citirano: 16.10.2024.]