diplomski rad
Utjecaj maceracije na sastav polifenola vina Plavac mali i Babić

Šime-Frane Božiković (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad...

Božiković, . F. (2016). Utjecaj maceracije na sastav polifenola vina Plavac mali i Babić (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:832157

Božiković, Šime Frane. "Utjecaj maceracije na sastav polifenola vina Plavac mali i Babić." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:832157

Božiković, Šime Frane. "Utjecaj maceracije na sastav polifenola vina Plavac mali i Babić." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:832157

Božiković, . F. (2016). 'Utjecaj maceracije na sastav polifenola vina Plavac mali i Babić', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:832157

Božiković F. Utjecaj maceracije na sastav polifenola vina Plavac mali i Babić [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:832157

. F. Božiković, "Utjecaj maceracije na sastav polifenola vina Plavac mali i Babić", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:832157