disertacija
Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja

Ante Rako (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Citirajte ovaj rad

Rako, A. (2016). Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:155909

Rako, Ante. "Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:155909

Rako, Ante. "Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:155909

Rako, A. (2016). 'Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:155909

Rako A. Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 22.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:155909

A. Rako, "Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:155909