doctoral thesis
Effect of sheep's milk composition on proteolytic and textural changes during ripening of Brač cheese

Ante Rako (2016)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Cite this document...

Rako, A. (2016). Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:155909

Rako, Ante. "Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:155909

Rako, Ante. "Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:155909

Rako, A. (2016). 'Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 24 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:155909

Rako A. Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2019 July 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:155909

A. Rako, "Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:155909