prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i  senzorna svojstva vina ´Blatina´
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i senzorna svojstva vina ´Blatina´

Šimić, Branimir
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Šimić, B. (2020). Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i senzorna svojstva vina ´Blatina´ (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096

Šimić, Branimir. "Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i senzorna svojstva vina ´Blatina´." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096

Šimić, Branimir. "Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i senzorna svojstva vina ´Blatina´." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096

Šimić, B. (2020). 'Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i senzorna svojstva vina ´Blatina´', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096

Šimić B. Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i senzorna svojstva vina ´Blatina´ [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 29.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096

B. Šimić, "Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i senzorna svojstva vina ´Blatina´", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:926096