prikaz prve stranice dokumenta Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju

Bakarić, Doris
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport

Citirajte ovaj rad

Bakarić, D. (2022). Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:210257

Bakarić, Doris. "Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:210257

Bakarić, Doris. "Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:210257

Bakarić, D. (2022). 'Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 23.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:210257

Bakarić D. Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 23.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:210257

D. Bakarić, "Fizikalno - kemijske promjene zrna ječma u procesu sušenja u fluidnom sloju i podtlačnom sušenju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:210257