diplomski rad
Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)

Prokopec, Juraj
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Prokopec, J. (2022). Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995

Prokopec, Juraj. "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995

Prokopec, Juraj. "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995

Prokopec, J. (2022). 'Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995

Prokopec J. Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 22.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995

J. Prokopec, "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995