University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Viticulture and Enology
Cite this document
Prokopec, J. (2022). Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995
Prokopec, Juraj. "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995
Prokopec, Juraj. "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995
Prokopec, J. (2022). 'Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995
Prokopec J. Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995
J. Prokopec, "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:663995