diplomski rad
Bioaktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet različitih vrsta čajeva

Hadžija, Marta
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport

Citirajte ovaj rad

Hadžija, M. (2022). Bioaktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet različitih vrsta čajeva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:584373

Hadžija, Marta. "Bioaktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet različitih vrsta čajeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:584373

Hadžija, Marta. "Bioaktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet različitih vrsta čajeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:584373

Hadžija, M. (2022). 'Bioaktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet različitih vrsta čajeva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:584373

Hadžija M. Bioaktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet različitih vrsta čajeva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 18.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:584373

M. Hadžija, "Bioaktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet različitih vrsta čajeva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:584373