master's thesis
Bioaktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet različitih vrsta čajeva

Hadžija, Marta
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport

Cite this document

Hadžija, M. (2022). Bioaktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet različitih vrsta čajeva (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:584373

Hadžija, Marta. "Bioaktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet različitih vrsta čajeva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:584373

Hadžija, Marta. "Bioaktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet različitih vrsta čajeva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:584373

Hadžija, M. (2022). 'Bioaktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet različitih vrsta čajeva', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 09 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:584373

Hadžija M. Bioaktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet različitih vrsta čajeva [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2024 April 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:584373

M. Hadžija, "Bioaktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet različitih vrsta čajeva", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:584373