Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Marketing i inovacije u agrobiznisu
Citirajte ovaj rad
Jajčević, A. (2016). Mogućnost i opravdanost zaštite sira škripavca oznakom zemljopisnog podrijetla (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:992741
Jajčević, Antonija. "Mogućnost i opravdanost zaštite sira škripavca oznakom zemljopisnog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:992741
Jajčević, Antonija. "Mogućnost i opravdanost zaštite sira škripavca oznakom zemljopisnog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:992741
Jajčević, A. (2016). 'Mogućnost i opravdanost zaštite sira škripavca oznakom zemljopisnog podrijetla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 11.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:992741
Jajčević A. Mogućnost i opravdanost zaštite sira škripavca oznakom zemljopisnog podrijetla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 11.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:992741
A. Jajčević, "Mogućnost i opravdanost zaštite sira škripavca oznakom zemljopisnog podrijetla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:992741