diplomski rad
Mogućnost i opravdanost zaštite sira škripavca oznakom zemljopisnog podrijetla

Jajčević, Antonija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Marketing i inovacije u agrobiznisu

Citirajte ovaj rad

Jajčević, A. (2016). Mogućnost i opravdanost zaštite sira škripavca oznakom zemljopisnog podrijetla (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:992741

Jajčević, Antonija. "Mogućnost i opravdanost zaštite sira škripavca oznakom zemljopisnog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:992741

Jajčević, Antonija. "Mogućnost i opravdanost zaštite sira škripavca oznakom zemljopisnog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:992741

Jajčević, A. (2016). 'Mogućnost i opravdanost zaštite sira škripavca oznakom zemljopisnog podrijetla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 11.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:992741

Jajčević A. Mogućnost i opravdanost zaštite sira škripavca oznakom zemljopisnog podrijetla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 11.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:992741

A. Jajčević, "Mogućnost i opravdanost zaštite sira škripavca oznakom zemljopisnog podrijetla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:992741