Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Markov, P. (2021). Fizikalno-kemijska svojstva i higijenska ispravnost konjskog mesa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:906175
Markov, Paula. "Fizikalno-kemijska svojstva i higijenska ispravnost konjskog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:906175
Markov, Paula. "Fizikalno-kemijska svojstva i higijenska ispravnost konjskog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:906175
Markov, P. (2021). 'Fizikalno-kemijska svojstva i higijenska ispravnost konjskog mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 02.02.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:906175
Markov P. Fizikalno-kemijska svojstva i higijenska ispravnost konjskog mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 02.02.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:906175
P. Markov, "Fizikalno-kemijska svojstva i higijenska ispravnost konjskog mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:906175