Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mikrobiologija
Citirajte ovaj rad
Tušek, Ž. (2021). Izazovi identifikacije živih, ali neuzgojivih patogena iz hrane (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:062640
Tušek, Željka. "Izazovi identifikacije živih, ali neuzgojivih patogena iz hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:062640
Tušek, Željka. "Izazovi identifikacije živih, ali neuzgojivih patogena iz hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:062640
Tušek, Ž. (2021). 'Izazovi identifikacije živih, ali neuzgojivih patogena iz hrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:062640
Tušek Ž. Izazovi identifikacije živih, ali neuzgojivih patogena iz hrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:062640
Ž. Tušek, "Izazovi identifikacije živih, ali neuzgojivih patogena iz hrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:062640