diplomski rad
Antimikrobno djelovanje (+)-limonena i α-pinena na korisne mikroorganizme i potencijalne patogene iz hrane

Rak, Dajana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mikrobiologija

Citirajte ovaj rad

Rak, D. (2021). Antimikrobno djelovanje (+)-limonena i α-pinena na korisne mikroorganizme i potencijalne patogene iz hrane (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:413394

Rak, Dajana. "Antimikrobno djelovanje (+)-limonena i α-pinena na korisne mikroorganizme i potencijalne patogene iz hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:413394

Rak, Dajana. "Antimikrobno djelovanje (+)-limonena i α-pinena na korisne mikroorganizme i potencijalne patogene iz hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:413394

Rak, D. (2021). 'Antimikrobno djelovanje (+)-limonena i α-pinena na korisne mikroorganizme i potencijalne patogene iz hrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 14.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:413394

Rak D. Antimikrobno djelovanje (+)-limonena i α-pinena na korisne mikroorganizme i potencijalne patogene iz hrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 14.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:413394

D. Rak, "Antimikrobno djelovanje (+)-limonena i α-pinena na korisne mikroorganizme i potencijalne patogene iz hrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:413394