master's thesis
Antimikrobno djelovanje (+)-limonena i α-pinena na korisne mikroorganizme i potencijalne patogene iz hrane

Rak, Dajana
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Microbiology

Cite this document

Rak, D. (2021). Antimikrobno djelovanje (+)-limonena i α-pinena na korisne mikroorganizme i potencijalne patogene iz hrane (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:413394

Rak, Dajana. "Antimikrobno djelovanje (+)-limonena i α-pinena na korisne mikroorganizme i potencijalne patogene iz hrane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:413394

Rak, Dajana. "Antimikrobno djelovanje (+)-limonena i α-pinena na korisne mikroorganizme i potencijalne patogene iz hrane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:413394

Rak, D. (2021). 'Antimikrobno djelovanje (+)-limonena i α-pinena na korisne mikroorganizme i potencijalne patogene iz hrane', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 20 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:413394

Rak D. Antimikrobno djelovanje (+)-limonena i α-pinena na korisne mikroorganizme i potencijalne patogene iz hrane [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2022 May 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:413394

D. Rak, "Antimikrobno djelovanje (+)-limonena i α-pinena na korisne mikroorganizme i potencijalne patogene iz hrane", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:413394