Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Maretić, M. (2021). Deaktivacija potencijala klijavosti sjemena ambrozije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:204460
Maretić, Matej. "Deaktivacija potencijala klijavosti sjemena ambrozije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:204460
Maretić, Matej. "Deaktivacija potencijala klijavosti sjemena ambrozije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:204460
Maretić, M. (2021). 'Deaktivacija potencijala klijavosti sjemena ambrozije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:204460
Maretić M. Deaktivacija potencijala klijavosti sjemena ambrozije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:204460
M. Maretić, "Deaktivacija potencijala klijavosti sjemena ambrozije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:204460