prikaz prve stranice dokumenta Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina'
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina'

Piškor, Paulina
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Piškor, P. (2021). Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina' (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233

Piškor, Paulina. "Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233

Piškor, Paulina. "Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233

Piškor, P. (2021). 'Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 24.11.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233

Piškor P. Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 24.11.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233

P. Piškor, "Optimizacija medija za predkulturu mikroreznica in vitro u postupku krioprezervacije sorte vinove loze 'Graševina'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260233