diplomski rad
Utjecaj temperaturnog stresa na klorofilnu fluorescenciju kod krumpira

Kartelo, Anđela
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Ishrana bilja

Citirajte ovaj rad

Kartelo, A. (2021). Utjecaj temperaturnog stresa na klorofilnu fluorescenciju kod krumpira (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:983898

Kartelo, Anđela. "Utjecaj temperaturnog stresa na klorofilnu fluorescenciju kod krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:983898

Kartelo, Anđela. "Utjecaj temperaturnog stresa na klorofilnu fluorescenciju kod krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:983898

Kartelo, A. (2021). 'Utjecaj temperaturnog stresa na klorofilnu fluorescenciju kod krumpira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 23.11.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:983898

Kartelo A. Utjecaj temperaturnog stresa na klorofilnu fluorescenciju kod krumpira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 23.11.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:983898

A. Kartelo, "Utjecaj temperaturnog stresa na klorofilnu fluorescenciju kod krumpira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:983898