Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Škrlec, A. (2021). Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828
Škrlec, Andrija. "Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828
Škrlec, Andrija. "Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828
Škrlec, A. (2021). 'Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828
Škrlec A. Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828
A. Škrlec, "Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828