master's thesis
Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija

Škrlec, Andrija
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Animal Science and Technology

Cite this document

Škrlec, A. (2021). Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828

Škrlec, Andrija. "Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828

Škrlec, Andrija. "Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828

Škrlec, A. (2021). 'Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 25 June 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828

Škrlec A. Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2021 June 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828

A. Škrlec, "Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828