prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Slavonski Brod
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Slavonski Brod

Madžar, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Madžar, L. (2020). Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Slavonski Brod (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:098772

Madžar, Lucija. "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Slavonski Brod." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:098772

Madžar, Lucija. "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Slavonski Brod." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:098772

Madžar, L. (2020). 'Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Slavonski Brod', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.08.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:098772

Madžar L. Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Slavonski Brod [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 04.08.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:098772

L. Madžar, "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Slavonski Brod", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:098772