prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Slavonski Brod
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Slavonski Brod

Madžar, Lucija
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Madžar, L. (2020). Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Slavonski Brod (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:098772

Madžar, Lucija. "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Slavonski Brod." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:098772

Madžar, Lucija. "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Slavonski Brod." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:098772

Madžar, L. (2020). 'Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Slavonski Brod', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 26 July 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:098772

Madžar L. Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Slavonski Brod [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2020 [cited 2021 July 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:098772

L. Madžar, "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Graševina' u uvjetima vinogorja Slavonski Brod", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:098772