Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mikrobiologija
Citirajte ovaj rad
Godinić, D. (2020). Bioraznolikost i značaj kvržičnih bakterija koje noduliraju slanutak, leću i lupinu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:972406
Godinić, Darija. "Bioraznolikost i značaj kvržičnih bakterija koje noduliraju slanutak, leću i lupinu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:972406
Godinić, Darija. "Bioraznolikost i značaj kvržičnih bakterija koje noduliraju slanutak, leću i lupinu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:972406
Godinić, D. (2020). 'Bioraznolikost i značaj kvržičnih bakterija koje noduliraju slanutak, leću i lupinu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:972406
Godinić D. Bioraznolikost i značaj kvržičnih bakterija koje noduliraju slanutak, leću i lupinu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 08.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:972406
D. Godinić, "Bioraznolikost i značaj kvržičnih bakterija koje noduliraju slanutak, leću i lupinu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:972406