diplomski rad
Bioraznolikost i značaj kvržičnih bakterija koje noduliraju slanutak, leću i lupinu

Godinić, Darija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mikrobiologija

Citirajte ovaj rad

Godinić, D. (2020). Bioraznolikost i značaj kvržičnih bakterija koje noduliraju slanutak, leću i lupinu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:972406

Godinić, Darija. "Bioraznolikost i značaj kvržičnih bakterija koje noduliraju slanutak, leću i lupinu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:972406

Godinić, Darija. "Bioraznolikost i značaj kvržičnih bakterija koje noduliraju slanutak, leću i lupinu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:972406

Godinić, D. (2020). 'Bioraznolikost i značaj kvržičnih bakterija koje noduliraju slanutak, leću i lupinu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:972406

Godinić D. Bioraznolikost i značaj kvržičnih bakterija koje noduliraju slanutak, leću i lupinu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 22.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:972406

D. Godinić, "Bioraznolikost i značaj kvržičnih bakterija koje noduliraju slanutak, leću i lupinu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:972406