Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Mandinić, S. (2020). Potencijal primjene probiotičkih bakterija u proizvodnji mliječnih deserata s dodatkom kakaa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:559618
Mandinić, Sandra. "Potencijal primjene probiotičkih bakterija u proizvodnji mliječnih deserata s dodatkom kakaa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:559618
Mandinić, Sandra. "Potencijal primjene probiotičkih bakterija u proizvodnji mliječnih deserata s dodatkom kakaa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:559618
Mandinić, S. (2020). 'Potencijal primjene probiotičkih bakterija u proizvodnji mliječnih deserata s dodatkom kakaa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:559618
Mandinić S. Potencijal primjene probiotičkih bakterija u proizvodnji mliječnih deserata s dodatkom kakaa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:559618
S. Mandinić, "Potencijal primjene probiotičkih bakterija u proizvodnji mliječnih deserata s dodatkom kakaa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:559618