Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Lesković, M. (2016). Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580
Lesković, Matija. "Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580
Lesković, Matija. "Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580
Lesković, M. (2016). 'Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580
Lesković M. Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580
M. Lesković, "Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580