master's thesis
Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima

Lesković, Matija
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Lesković, M. (2016). Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

Lesković, Matija. "Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

Lesković, Matija. "Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

Lesković, M. (2016). 'Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 27 February 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

Lesković M. Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2021 February 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

M. Lesković, "Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580