master's thesis
Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima

Matija Lesković (2016)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology
Cite this document...

Lesković, M. (2016). Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

Lesković, Matija. "Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

Lesković, Matija. "Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

Lesković, M. (2016). 'Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 21 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

Lesković M. Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2019 July 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

M. Lesković, "Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580