diplomski rad
Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Portugizac'

Karakaš, Darija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Karakaš, D. (2020). Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Portugizac' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:978983

Karakaš, Darija. "Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Portugizac'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:978983

Karakaš, Darija. "Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Portugizac'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:978983

Karakaš, D. (2020). 'Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Portugizac'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:978983

Karakaš D. Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Portugizac' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:978983

D. Karakaš, "Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Portugizac'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:978983