Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Krajnović, M. (2019). Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243
Krajnović, Martina. "Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243
Krajnović, Martina. "Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243
Krajnović, M. (2019). 'Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243
Krajnović M. Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243
M. Krajnović, "Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243