University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Agricultural Technology, Storage and Transport
Cite this document
Krajnović, M. (2019). Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243
Krajnović, Martina. "Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243
Krajnović, Martina. "Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243
Krajnović, M. (2019). 'Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 26 June 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243
Krajnović M. Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2022 June 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243
M. Krajnović, "Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243