University of Zagreb Faculty of Agriculture Department of Agricultural Technology, Storage and Transport
Cite this document
Krajnović, M. (2019). Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243
Krajnović, Martina. "Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243
Krajnović, Martina. "Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243
Krajnović, M. (2019). 'Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 14 April 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243
Krajnović M. Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2021 April 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243
M. Krajnović, "Utjecaj konvekcijskog sušenja na nutritivnu vrijednost heljde", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:838243