Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Kos, K. (2019). Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Kraljevina' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249749
Kos, Karlo. "Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Kraljevina'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249749
Kos, Karlo. "Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Kraljevina'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249749
Kos, K. (2019). 'Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Kraljevina'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249749
Kos K. Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Kraljevina' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249749
K. Kos, "Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Kraljevina'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249749