diplomski rad
Mikrobiološka kvaliteta mlijeka u proizvodnji sira od sirovog mlijeka

Vlatka Zebec (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad...

Zebec, V. (2016). Mikrobiološka kvaliteta mlijeka u proizvodnji sira od sirovog mlijeka (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:297272

Zebec, Vlatka. "Mikrobiološka kvaliteta mlijeka u proizvodnji sira od sirovog mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:297272

Zebec, Vlatka. "Mikrobiološka kvaliteta mlijeka u proizvodnji sira od sirovog mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:297272

Zebec, V. (2016). 'Mikrobiološka kvaliteta mlijeka u proizvodnji sira od sirovog mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:297272

Zebec V. Mikrobiološka kvaliteta mlijeka u proizvodnji sira od sirovog mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 22.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:297272

V. Zebec, "Mikrobiološka kvaliteta mlijeka u proizvodnji sira od sirovog mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:297272