prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina

Paris, Eva
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije

Citirajte ovaj rad

Paris, E. (2018). Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682

Paris, Eva. "Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682

Paris, Eva. "Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682

Paris, E. (2018). 'Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682

Paris E. Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682

E. Paris, "Utjecaj roka berbe i načina sušenja na kvalitativna svojstva ružmarina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:191682