diplomski rad
Senzorne i fiziklne karakteristike slavonskih kobasica iz tradicijske i industrijske proizvodnje

Marko Banović (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad

Banović, M. (2018). Senzorne i fiziklne karakteristike slavonskih kobasica iz tradicijske i industrijske proizvodnje (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:762315

Banović, Marko. "Senzorne i fiziklne karakteristike slavonskih kobasica iz tradicijske i industrijske proizvodnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:762315

Banović, Marko. "Senzorne i fiziklne karakteristike slavonskih kobasica iz tradicijske i industrijske proizvodnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:762315

Banović, M. (2018). 'Senzorne i fiziklne karakteristike slavonskih kobasica iz tradicijske i industrijske proizvodnje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:762315

Banović M. Senzorne i fiziklne karakteristike slavonskih kobasica iz tradicijske i industrijske proizvodnje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 22.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:762315

M. Banović, "Senzorne i fiziklne karakteristike slavonskih kobasica iz tradicijske i industrijske proizvodnje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:762315