Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Sensory and Physical Characteristics of Slavonian Sausages from Traditional and Industrial Production

Marko Banović (2018)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Animal Science and Technology
Cite this document

Banović, M. (2018). Senzorne i fiziklne karakteristike slavonskih kobasica iz tradicijske i industrijske proizvodnje (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:762315

Banović, Marko. "Senzorne i fiziklne karakteristike slavonskih kobasica iz tradicijske i industrijske proizvodnje." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:762315

Banović, Marko. "Senzorne i fiziklne karakteristike slavonskih kobasica iz tradicijske i industrijske proizvodnje." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:762315

Banović, M. (2018). 'Senzorne i fiziklne karakteristike slavonskih kobasica iz tradicijske i industrijske proizvodnje', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 14 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:762315

Banović M. Senzorne i fiziklne karakteristike slavonskih kobasica iz tradicijske i industrijske proizvodnje [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2019 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:762315

M. Banović, "Senzorne i fiziklne karakteristike slavonskih kobasica iz tradicijske i industrijske proizvodnje", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:762315